زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد |
پودر شکر ۱ پیمانه |
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری سرخالی |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
آب ۵ قاشق غذا خوری |
شکلاتبه مقدار لازم |
نانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد یک ظرف آب روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.ظرف سفیده رو روی حرارت قرار بدید و کم کم شکر رو که با هاون کمی ریز کردید به سفیده ها افزوده و جوهر لیمو هم اضافه کنید |
مرحله 2 | اینقدر هم بزنید تا شکر در سفیده حل بشه ظرف رو از روی حرارت بردارید.قبل از برداشتن ظرف از روی حرارت ،ژلاتین رو روی ۲ قاشق آب بپاشید و بذارید تا حالت اسفنجی بشه و به صورت بن ماری بذارید تا مایعی شفاف به دست بیاد |
مرحله 3 | به ظرف سفیده ها که از روی حرارت برداشتید اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مرنگ ما خنک بشه.بعد اگر میکادو گرد گرفتید با قاشق یا ماسوره مقداری از مواد رو به صورت مخروط بریزید. |
مرحله 4 | اگر هم از اون ورقه های میکادو گرفتید اونو به اندازه های دلخواه (ترجیحا کوچک و با اضلاع حداکثر ۴ سانت )برش بزنید و مرنگ رو روش بریزید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه(میتونید توی یخچال بذارید) |
مرحله 5 | شکلات رو با مقداری روغن یا کره بذارید ذوب بشه(به صورت بن ماری) و روی مرنگ ها بریزید حالا بستنی ها در یخچاب بگذارید تا شکلات ها فرم بگیره. |