زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
انگور ۹۰۰ گرم |
شکر ۱۷۰ گرم |
مرحله 1 | نیمی از انگور را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا یکدست شوند و بعد از یک صافی به داخل یک کاسه رد کنید و جامدات روی صافی را دور بریزید. |
مرحله 2 | نصف دیگر انگور را به همین صورت پوره کنید و از صافی رد کنید. |
مرحله 3 | بعد آنها را با شکر مخلوط کنید تا اینکه شکر کاملا در آن حل شود و به مدت 3 الی 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. |
مرحله 4 | حالا داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و بعد به یک ظرف در دار انتقال دهید و به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید. |