سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بستنی بستنی انبه

بستنی انبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
هل ۸ عدد
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
خامه‏ ۳۰۰ میلی لیتر
شیر ۴۰۰ گرم
انبه ۸۰۰ گرم
بستنی انبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بستنی انبه
روش ساخت
مرحله 1در یک قالب مستطیلی لوف به اندازه 11×21 سانتی متر 2 لایه سلفون بیاندازید به طوری که اطراف آن از قالب بیرون باشد.
مرحله 2خامه، شیر و هل را در ظرفی روی حرارت متوسط مخلوط و حرارت دهید تا به دمای جوش برسند.
مرحله 3سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و مزه و عطر هل با شیر درآمیزد.
مرحله 4در همین فاصله انبه‌ها را در مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که یکنواخت شوند با هم ترکیب کنید.
مرحله 5مخلوط خامه را در ظرفی از صافی عبور دهید تا هل ها جدا شوند, هل را با قاشق روی صافی فشار دهید تا عصاره ان وارد مخلوط شود. سپس شیر عسلی را به مخلوط خامه اضافه کنید. این مخلوط را با همزن برقی به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.
مرحله 6بعد از آن انبه‌ها را اضافه کنید و مخلوط را در قالب پوشیده شده با سلفون بریزید و روی آن را با سلفون آویزان از قالب ببندید. قالب را به مدت یک شب و یا تا زمانی که خودش را بگیرد در فریزر قرار دهید.
مرحله 710 دقیقه قبل از این که بستنی را سرو کنید آن را از فریزر بیرون آورید و در یک ظرف برگردانید و پلاستیک را از آن جدا نمایید.
مرحله 8روی بستنی را با میوه‌های دلخواه تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین