زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
هل ۸ عدد |
شیر ۲۵۰ میلی لیتر |
خامه ۳۰۰ میلی لیتر |
شیر ۴۰۰ گرم |
انبه ۸۰۰ گرم |
مرحله 1 | در یک قالب مستطیلی لوف به اندازه 11×21 سانتی متر 2 لایه سلفون بیاندازید به طوری که اطراف آن از قالب بیرون باشد. |
مرحله 2 | خامه، شیر و هل را در ظرفی روی حرارت متوسط مخلوط و حرارت دهید تا به دمای جوش برسند. |
مرحله 3 | سپس آنها را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند و مزه و عطر هل با شیر درآمیزد. |
مرحله 4 | در همین فاصله انبهها را در مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که یکنواخت شوند با هم ترکیب کنید. |
مرحله 5 | مخلوط خامه را در ظرفی از صافی عبور دهید تا هل ها جدا شوند, هل را با قاشق روی صافی فشار دهید تا عصاره ان وارد مخلوط شود. سپس شیر عسلی را به مخلوط خامه اضافه کنید. این مخلوط را با همزن برقی به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید. |
مرحله 6 | بعد از آن انبهها را اضافه کنید و مخلوط را در قالب پوشیده شده با سلفون بریزید و روی آن را با سلفون آویزان از قالب ببندید. قالب را به مدت یک شب و یا تا زمانی که خودش را بگیرد در فریزر قرار دهید. |
مرحله 7 | 10 دقیقه قبل از این که بستنی را سرو کنید آن را از فریزر بیرون آورید و در یک ظرف برگردانید و پلاستیک را از آن جدا نمایید. |
مرحله 8 | روی بستنی را با میوههای دلخواه تزیین کنید. |