زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
لیمو ترش ۱ عدد |
خامه ۲ پیمانه |
شکر ۱.۵ پیمانه |
انار ۲ عدد |
مرحله 1 | با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسهای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید). |
مرحله 2 | مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید. |
مرحله 3 | به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند. |
مرحله 4 | به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید. |
مرحله 5 | مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید. |
مرحله 6 | بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید. |