زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۴۰۰ گرم |
ارده ۳ قاشق غذا خوری |
شیره انگور ۲ قاشق غذا خوری |
پودر خامه ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا خامه رو درون ظرفی میریزیم و پودر خامه رو بهش اضافه میکنیم ولی هم نمیزنید |
مرحله 2 | بعد از اون ارده رو اضافه کنید و سپس شیره انگور و همه مواد رو خوب با قاشق هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن |
مرحله 3 | یک ظرف بستنی بردارید و مواد رو بریزید داخلش حدود ۱ سانت از سر طرف خالی باشه تا وقتی چوب بستنیشو میبندین بیرون نریزه ظرفو چند بار به زمین بزنید تا هوای بینش از بین بره |
مرحله 4 | بستنی رو برای یک روز کامل داخل فریزر بزارید تا خودشو بگیره بعداز اون میتونید بستنیتونو در بیارید و روشو با شیره انگور و پسته تزیین کنید و نوش جان کنید |