زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
روغن مایع ۱/۴ لیوان |
آرد سمولینا ۱/۲ لیوان |
آرد سفید ۱/۲ لیوان |
شکر ۳/۴ لیوان |
سرشیر ۱ لیوان |
پودر نارگیل ۱ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیلبه مقدار لازم |
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
خامهبه مقدار لازم |
آب ۳/۴ لیوان |
شکر ۳/۴ لیوان |
آب لیمو ۲-۳ قطره |
گلاببه مقدار لازم |
مرحله 1 | طرز تهیه شربت:آب وشکر رو بگذارید باهم بجوشد وقتی غلیظ شد آبلیمو را به آن اضافه کنید،در پایان گلاب هل و زعفران رو اضافه کنید و بعد از ۲-۳قل از روی حرارت برداشته تا خنک شود. |
مرحله 2 | طرز تهیه کیک:فر را با حرارت ۱۹۰درجه روشن کنید.پنیر خامه ای و شیر را با هم مخلوط کنید.لایه سلفون را روی میز پهن کنید و پنیر خامه ای را روی آن بریزید و به اندازه قالب پهن کنیدو پنیر را به همرا ه سلفون روی سینی داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد. |
مرحله 3 | تخم مرغ، وانیل، بگینک پودر، روغن مایع،سرشیر، شکر وپودر نارگیل رو باهم مخلوط کرده به مدت ۳ دقیقه با هم زن میزنیم؛بعد آرد سفید و سمولینا رو اضافه میکنیم و هم می زنیم. |
مرحله 4 | نصف مایع رو داخل پیرکس میریزیم و روی آن را صاف می کنیم.پنیر رو از داخل یخچال دربیارید و از سمتی که سلفون نداره روی مایع بسبوسه بذاریدو به آرومی سلفون رو از اون جدا کنید. یک لایه خامه روی مخلوط بسبوسه قرار میگیرد. |
مرحله 5 | حالا نصف دیگر بسبوسه را روی مایع پنیر بریزید .روی آن را صاف کنید |
مرحله 6 | با خامه صبحانه خطوطی به صورت چهار گوش روی بسبوسه بکشید. |
مرحله 7 | قالب را در فر به مدت ۴۵-۵۵ بگذارید.وقتی روی بسبوسه طلایی شد آن را از فر خارج کنید. |
مرحله 8 | بلافاصله شربت سرد رو روی بسبوسه داغ بریزید، ممکن است در همان ابتدا شربت روی بسبوسه بماند اما بعد از ۲-۳دقیقه به خرد کیک می رود. |
مرحله 9 | در نهایت داخل هر چهار گوش رو با پودر پسته و گل تزیین کنید. |