سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی بسبوسه پنیری

بسبوسه پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آرد سمولینا ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱/۲ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
سرشیر ۱ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏به مقدار لازم
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
شیر ۲ قاشق غذا خوری
خامه‏به مقدار لازم
آب ۳/۴ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
آب لیمو ۲-۳ قطره
گلاببه مقدار لازم
بسبوسه پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بسبوسه پنیری
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه شربت:آب وشکر رو بگذارید باهم بجوشد وقتی غلیظ شد آبلیمو را به آن اضافه کنید،در پایان گلاب هل و زعفران رو اضافه کنید و بعد از ۲-۳قل از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
مرحله 2طرز تهیه کیک:فر را با حرارت ۱۹۰درجه روشن کنید.پنیر خامه ای و شیر را با هم مخلوط کنید.لایه سلفون را روی میز پهن کنید و پنیر خامه ای را روی آن بریزید و به اندازه قالب پهن کنیدو پنیر را به همرا ه سلفون روی سینی داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد.
مرحله 3تخم مرغ، وانیل، بگینک پودر، روغن مایع،سرشیر، شکر وپودر نارگیل رو باهم مخلوط کرده به مدت ۳ دقیقه با هم زن میزنیم؛بعد آرد سفید و سمولینا رو اضافه میکنیم و هم می زنیم.
مرحله 4نصف مایع رو داخل پیرکس میریزیم و روی آن را صاف می کنیم.پنیر رو از داخل یخچال دربیارید و از سمتی که سلفون نداره روی مایع بسبوسه بذاریدو به آرومی سلفون رو از اون جدا کنید. یک لایه خامه روی مخلوط بسبوسه قرار میگیرد.
مرحله 5حالا نصف دیگر بسبوسه را روی مایع پنیر بریزید .روی آن را صاف کنید
مرحله 6با خامه صبحانه خطوطی به صورت چهار گوش روی بسبوسه بکشید.
مرحله 7قالب را در فر به مدت ۴۵-۵۵ بگذارید.وقتی روی بسبوسه طلایی شد آن را از فر خارج کنید.
مرحله 8بلافاصله شربت سرد رو روی بسبوسه داغ بریزید، ممکن است در همان ابتدا شربت روی بسبوسه بماند اما بعد از ۲-۳دقیقه به خرد کیک می رود.
مرحله 9در نهایت داخل هر چهار گوش رو با پودر پسته و گل تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین