زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۴ عدد |
سرکه سفید ۳ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
سس خردل ۳ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق غذا خوری |
پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری |
آرد برنج ۱ پیمانه |
آرد ذرت ۱ پیمانه |
آرد سفید ۱ پیمانه |
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱/۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲-۳ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
سس مایونز ۳ قاشق غذا خوری |
نان باگت ۴ عدد |
کاهوبه مقدار لازم |
پنیر ۴ برگ |
مرحله 1 | فیله ها را بین پلاستیک فریزری گذاشته و با گوشت کوب به آرامی می کوبیم تا 2 برابر اندازه اولش شود |
مرحله 2 | سرکه، نمک، سس خردل، پودر فلفل قرمز، و سیر را مخلوط سپس مرغ ها را به مدت نیم ساعت در این مواد مزه دار می کنیم |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ آرد سفید، آرد برنج، آرد ذرت، فلفل سیاه، فلفل سفید، بیکینگ پودر، نمک و پودر سیر را به خوبی مخلوط می کنیم |
مرحله 4 | تخم مرغها را در کاسه ای دیگر خوب به هم میزنیم |
مرحله 5 | مرغ های مزه دار شده را ابتدا در مخلوط آردها پوشش داده و بعد در تخم میزنیم و دوباره در مخلوط آرد به خوبی پوشش می دهیم |
مرحله 6 | در یک ماهی تابه به اندازه ای که نیمی از آن پر شود روغن میریزیم و آن را روی شعله می گذاریم تا داغ شود سپس مرغها را در روغن ریخته به گونه ای که غوطه ور شود و آنها را سرخ می کنیم |
مرحله 7 | سس مایونز و خردل را مخلوط و یک لایه روی یک طرف نان می مالیم. سپس مرغ و بعد یک ورق پنیر را روی مرغ داغ گذاشته تا آب شود. روی آنها یک لایه کاهو و کلم میگذاریم. |