زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سویا ۲ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
ذرت ۱ پیمانه |
آرد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سويا را در مقداري آب و نمك به مدت 20 دقيقه خيس كنيد. بعد از اين مدت آبكش كنيد و از روي آن آب سرد رد كنيد. |
مرحله 2 | سويا را در دست كمي فشار دهيد تا آب آنها خارج شود. حالا آنها را به همراه پياز چرخ كنيد و در كاسهاي بريزيد. نمك، فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهيد |
مرحله 3 | تخممرغ را در مايه همبرگر بشكنيد و به ورز دادن ادامه دهيد. آردسوخاري و دانههاي ذرت را بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد. |
مرحله 4 | از مايه برگر به اندازه يك پرتقال كوچك برداريد و در دست به شكل همبرگر فرم دهيد. |
مرحله 5 | همه مايه را به همين صورت به شكل برگر درست كنيد و به مدت نيمساعت در يخچال بگذاريد. |
مرحله 6 | بعد از نيم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنيد و بعد همراه با سبزيجات دلخواه و نان همبرگري به شكل ساندويچ درست كنيد. |