سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ برونیز کاپ

برونیز کاپ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کره گیاهی ۱۲۵ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
کاکائو ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
مارمالاد ۱/۲ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
آرد سفید ۱/۱/۳ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
برونیز کاپ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت برونیز کاپ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره و شکر را با همزن بخوبی میزنیم تا حجم کره دوبرابر شود و اصطلاحا بافت کره باز شود(حدود دو دقیقه)
مرحله 2تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و برای هر تخم مرغ یکی دو دقیقه میزنیم تا بخوبی ترکیب شوند با آهرین تخم مرغ وانیل را می افزاییم
مرحله 3سپس مارمالاد را افزوده و یک دور میزنیم و در ادامه شیر را نیز افزوده و یک دور ده ثانیه ای دیگر میزنیم
مرحله 4در آخر آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را که قبلا دوبار الک کرده ایم روی مواد الک کرده و با لیسک ترکیب میکنیم
مرحله 5کاپ های مورد نظر را تا دو سوم از مواد پر کرده و یا در صورت تمایل به قالبی تهیه کردن ، قالب سایز ۲۲گرد،مستطیل یا لوف ۳۰×۸ و یا میان تهی ۲۵ را آماده کرده و مواد را درون آن میریزیم و بمدت تقریبی ۳۵الی ۴۰دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰قرار میدهیم
مرحله 6پس از خنک شدن میتوان با گاناش خامه یا کرم چیز روی کیک را تزیین کرد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین