زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره گیاهی ۱۲۵ گرم |
شکر ۱/۲ پیمانه |
کاکائو ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
مارمالاد ۱/۲ پیمانه |
شیر ۳/۴ پیمانه |
آرد سفید ۱/۱/۳ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا کره و شکر را با همزن بخوبی میزنیم تا حجم کره دوبرابر شود و اصطلاحا بافت کره باز شود(حدود دو دقیقه) |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و برای هر تخم مرغ یکی دو دقیقه میزنیم تا بخوبی ترکیب شوند با آهرین تخم مرغ وانیل را می افزاییم |
مرحله 3 | سپس مارمالاد را افزوده و یک دور میزنیم و در ادامه شیر را نیز افزوده و یک دور ده ثانیه ای دیگر میزنیم |
مرحله 4 | در آخر آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را که قبلا دوبار الک کرده ایم روی مواد الک کرده و با لیسک ترکیب میکنیم |
مرحله 5 | کاپ های مورد نظر را تا دو سوم از مواد پر کرده و یا در صورت تمایل به قالبی تهیه کردن ، قالب سایز ۲۲گرد،مستطیل یا لوف ۳۰×۸ و یا میان تهی ۲۵ را آماده کرده و مواد را درون آن میریزیم و بمدت تقریبی ۳۵الی ۴۰دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰قرار میدهیم |
مرحله 6 | پس از خنک شدن میتوان با گاناش خامه یا کرم چیز روی کیک را تزیین کرد |