سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم بروشین

بروشین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بلغور ۲ پیمانه
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
قلم گوساله ۵۰۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پیاز ۲ عدد
بروشین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بروشین
روش ساخت
مرحله 1یک پیاز باکمی روغن تفت میدیم تا نرم بشه بلغور خیس شده را آبکش کنید و اضافه کن ولپه که یک شب قبل خیس شده وآبش عوض شده را آبکش و اضافه کن و تفت بده
مرحله 2استخوان گاو که پخته شده و حدود پنج لیوان آب باقی مانده را به مواد اضافه کن و در قابلمه را بزارید شعله رو کم کنید تا به آرومی بپزه و لعاب بده.
مرحله 3در این مرحله نمک مرزه خشک واگه دوست داشتن تند بشه بازم فلفل اضافه کن و در قابلمه را بزارید یک ربع دیگه بپزه
مرحله 4وبا یک پیاز باقی مانده پیاز داغ درست کن و روی غذا بریز.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین