زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیای سویا ۱ فنجان |
نخود ۱/۲ فنجان |
سیر ۱ حبه |
پیازچه ۲ عدد |
برگ ریحان ۱/۴ فنجان |
روغن زیتون ۱/۴ فنجان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان |
نان باگت ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک قابلمه ی متوسط آب را جوش بیاورید.. نصف قاشق سوپخوری نمک و لوبیای سویا را اضافه کنید. 4 دقیقه بپزید سپس نخود را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید. در این زمان یک کاسه ی بزرگ آب و یخ آماده کنید که وقتی پخت لوبیای سویا و نخود تمام شد در آن خنکشان کنید. |
مرحله 2 | لوبیای سویا و نخود را از داخل آب جوش بیرون بیاورید و سریع داخل آب یخ بگذارید تا دیگر نپزند. زمانی که خنک شدند آبکش کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در یک غذا ساز، سیر و پیازچه را بریزید و چند مرتبه بزنید. سپس برگ ریحان، نخود و لوبیای سویای خنک شده را هم اضافه کنید و 3 تا 4 مرتبه دیگر تا زمانی که مخلوط داخل غذاساز خرد شده باشد بزنید. روغن زیتون را اضافه کنید. با زهم بزنید تا همه چیز ترکیب شود. |
مرحله 4 | مخلوط بایستی شبیه سس پستوی غلیظ باشد. مخلوط را داخل یک کاسه بریزید سپس پنیر و کمی نمک و فلفل تازه آسیاب شد را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 5 | با استفاده از یک فر کلوچه پزی یا فر تکه های نان باگت فرانسوی را تست یا گریل کنید سپس یک قاشق سوپخوری از مخلوط روی هر برش بمالید و سرو کنید. |