سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی بروسکتای نخود و لوبیای سبز سویا

بروسکتای نخود و لوبیای سبز سویا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
لوبیای سویا ۱ فنجان
نخود ۱/۲ فنجان
سیر ۱ حبه
پیازچه ۲ عدد
برگ ریحان ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۴ فنجان
نان باگت ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
بروسکتای نخود و لوبیای سبز سویا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بروسکتای نخود و لوبیای سبز سویا
روش ساخت
مرحله 1یک قابلمه ی متوسط آب را جوش بیاورید.. نصف قاشق سوپخوری نمک و لوبیای سویا را اضافه کنید. 4 دقیقه بپزید سپس نخود را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید. در این زمان یک کاسه ی بزرگ آب و یخ آماده کنید که وقتی پخت لوبیای سویا و نخود تمام شد در آن خنکشان کنید.
مرحله 2لوبیای سویا و نخود را از داخل آب جوش بیرون بیاورید و سریع داخل آب یخ بگذارید تا دیگر نپزند. زمانی که خنک شدند آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3در یک غذا ساز، سیر و پیازچه را بریزید و چند مرتبه بزنید. سپس برگ ریحان، نخود و لوبیای سویای خنک شده را هم اضافه کنید و 3 تا 4 مرتبه دیگر تا زمانی که مخلوط داخل غذاساز خرد شده باشد بزنید. روغن زیتون را اضافه کنید. با زهم بزنید تا همه چیز ترکیب شود.
مرحله 4مخلوط بایستی شبیه سس پستوی غلیظ باشد. مخلوط را داخل یک کاسه بریزید سپس پنیر و کمی نمک و فلفل تازه آسیاب شد را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 5با استفاده از یک فر کلوچه پزی یا فر تکه های نان باگت فرانسوی را تست یا گریل کنید سپس یک قاشق سوپخوری از مخلوط روی هر برش بمالید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین