زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
روغن ۱ قاشق سوپ خوری |
ماست ۲ قاشق سوپ خوری |
سیب زمینی آب پز ۳ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
فیله مرغ ۳ قطعه |
هویج ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد. |
مرحله 2 | قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید. |
مرحله 3 | درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد. |
مرحله 4 | برنج پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیبزمینیهایی را که آبپز کردهاید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید. |
مرحله 5 | یک عدد تخممرغ را به مخلوط برنج سیبزمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید. |
مرحله 6 | ته قابلمهای را روغن بریزید و دو عدد سیبزمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمههای قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینیها بچینید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمهها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. |
مرحله 7 | دلیل چیدن سیبزمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایقها است که این قایقها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آنها تغییر رنگ ندهد. |
مرحله 8 | لقمههای قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. |
مرحله 9 | میتوان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابهای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمهای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. |
مرحله 10 | فیلههای مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتیمتری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. |