زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج قهوهای ۱ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و حدود 2 پیمانه ( 3/4 یک پیمانه) سرخالی به ازای هر یک پیمانه برنج قهوهای آب اضافه کنید |
مرحله 2 | روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید |
مرحله 3 | سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را خیلی کم کنید و بگذارید برای 45 دقیقه روی حرارت کم بپزد |
مرحله 4 | پس از 45 دقیقه در ظرف را باز نکنید؛ فقط شعله را خاموش کنید |
مرحله 5 | بگذارید قابلمه برنج به مدت 10 دقیقه در همان شرایط قبلی باقی بماند. به این صورت برنج شما آماده است |