سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج برنج سوشی

برنج سوشی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
برنج ۳ پیمانه
سرکه سوشی ۱/۳ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
برنج سوشی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت برنج سوشی
روش ساخت
مرحله 1برنج را داخل یک کاسۀ بزرگ می‌ریزیم، روی آن آب سرد ریخته و آن را با دست، زیر و بالا می‌کنیم.
مرحله 2سپس آبِ آن را می‌گیریم و این کار را دو الی سه مرتبه دیگر تکرار می‌کنیم تا آب آن صاف و شفاف گردد.
مرحله 3برنج را داخل آبکش به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم تا آب آن گرفته شود
مرحله 4در همین حین، سرکه سوشی را آماده می‌کنیم
مرحله 5داخل یک قابلمۀ مناسب، برنج و آب را می‌ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و در آن را نیز می‌گذاریم تا آب آن به جوش آید.
مرحله 6حرارت را ملایم می‌کنیم و در آن را محکم می‌گذاریم تا به آرامی به مدت حدوداً 12 دقیقه بجوشد و آب آن جمع گردد.
مرحله 7آن را از روی حرارت بر‌داشته و به مدت 10 دقیقه با در بسته، کنار می‌گذاریم
مرحله 8برنج را داخل یک کاسۀ بزرگ که ترجیحاً چوبی باشد و به هیچ وجه فلزی نباشد می‌ریزیم.
مرحله 9با کمک یک کفگیر چوبی و با قسمت تیز آن، برنج را به آرامی زیر و بالا کرده و دانه‌های آن را از هم جدا می‌کنیم.
مرحله 10در همین حین، سرکه سوشی را کم کم روی آن می‌ریزیم، نباید آن‌قدر سرکه بریزیم که برنج خیس شده و یا خمیر شود
مرحله 11در حین اینکه با یک دست به آرامی برنج را زیر و بالا می‌کنیم، با دست دیگر، با یک بادبزن، آن را به آرامی باد می‌زنیم تا کمی خنک شود. دقت‌کنید که برنج، زیاد خنک نشود، زیرا در آن صورت رطوبت خود را از دست داده و خشک می‌گردد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین