زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
آب ۴ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج روشسته و سپس با آب ولرم یه شب خیس میکنیم.وکمی نمک بهش میزنیم.خیلی کم. |
مرحله 2 | برنج رو توی آبکش میریزیم تا آب اضافه ش گرفته بشه.وداخل یخچال میزاریم بمدت ۲ساعت. |
مرحله 3 | حالا یه تابه بزرگ را روی گاز میزاریم تاخوب داغ بشه ولی دود نکنه .برنج رو خیلی کم اندازه ی یه مشت کوچیک داخلش میریزیم کمی نمک روش میپاشیم. |
مرحله 4 | ابتدا شعله گاز تقریبا زیاده وبعد ازینکه برنج شروع به پف کردن وحرکت توتابه کرد شعله رو کم میکنیم ومرتب هم میزنیم تا همه یکدست سرخ شه وپفکی بشه.اگه همزدنتون سریع نباشه برنج سفت میشه. |
مرحله 5 | وقتی رنگ برنج طلایی روبه نارنجی رفت تو یه سینی خالی میکنیم وسریه بعدی رو سرخ میکنیم.وقتی همه روسرخ کردیم صبر میکنیم تا خنک شه اونوقت تو یه شیشه یا قوطی که درش کیپ بشه میریزیم تا نم نگیره. |