زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴۵۰ گرم |
نخود فرنگی ۱ پیمانه |
پیازچه ۴ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
سس سویا ۱ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | پیازچه را به صورت ریز خرد میکنیم |
مرحله 2 | تخم مرغ را شکسته و هم بزنید |
مرحله 3 | فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد کنید |
مرحله 4 | برنج را با روش پخت کته ای بپزید و کنار بگذارید |
مرحله 5 | کره را در تابه ای گود و بزرگ روی شعله متوسط حرارت میدهیم. |
مرحله 6 | تابه را کمی چرخ میدهیم تا سطح آن با کره پوشیده شود. |
مرحله 7 | نخود فرنگی را همراه با ذرت و فلفل دلمهای اضافه کرده، 1 دقیقه هم زده و سرخ میکنیم. |
مرحله 8 | تخم مرغ را افزوده، 1 دقیقه به هم میزنیم تا بپزد. |
مرحله 9 | برنج و سس شیرین سویا را هم در آخر اضافه میکنیم تا پس از 2 تا 3 دقیقه کاملا حرارت ببیند. |
مرحله 10 | غذا را در ظرف مناسب ریخته و سرو میکنیم. |