زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲۰۰ گرم |
جوانه گندم ۱۰۰ گرم |
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغن کنجد ۲ قاشق چای خوری |
روغن گیاهی ۲ قاشق سوپ خوری |
پیازچه ۴ عدد |
سس سویا ۲ قاشق چای خوری |
پودر فلفل سفیدبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را بپزید و صبر کنید تا کاملا سرد شود. و پیازچهها را ریز خرد کنید |
مرحله 2 | روغن گیاهی را در تابه گرم کنید، وقتی داغ شد، برنج را اضافه و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کاملا حرارت ببیند |
مرحله 3 | نخود فرنگی پخته، پیازچه و جوانه گندم را اضافه کنید. مواد را حدود 3 دقیقه تفت دهید تا مدام برنج در تابه جا به جا شود |
مرحله 4 | سس سویا و فلفل سفید را به مخلوط اضافه کنید سپس مواد را به گوشهای از تابه ببرید |
مرحله 5 | روغن کنجد را به گوشه خالی اضافه کنید، سپس تخم مرغ هم زده را به آن گوشه تابه بریزید و 10 دقیقه رها کنید تا خودش را بگیرد. سپس تخم مرغ سفت شده را با چنگال هم بزنید و به شکل تکههای کوچک با بقیه مواد مخلوط کنید |
مرحله 6 | چند دقیقه دیگر محتویات غذا را به هم بزنید و بلافاصله میل کنید |
مرحله 7 | میتوانید هنگامی که نخود فرنگیها را اضافه میکنید، مواد دیگری از جمله ژامبون ریز شده، میگوی پخته یا ذرت شیرین را هم بیافزایید |