زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
آب مرغ ۵ فنجان |
زعفرانبه مقدار لازم |
کره ۶ قاشق مربا خوری |
پیاز ۱ عدد |
برنج ۱/۱/۲ فنجان |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ فنجان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه بزرگ پیاز خرد شده را با کره ریخته و سپس آن را برای پنج دقیقه تفت دهید تا کاملاً نرم شود، ولی پیازها نباید طلایی شده و رنگشان عوض شود. |
مرحله 2 | سپس برنج را که از چند ساعت قبل شسته و خیس کرده اید، پس از آبکش کردن به پیازها اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. |
مرحله 3 | پس از یک دقیقه آب مرغ را افزوده و زعفران را به آن اضافه کنید. در قابلمه را گذاشته و زیر آن را کم کنید تا برنج کاملاً بپزد. تقریباً ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است. |
مرحله 4 | سپس پنیر را رنده کرده و به مواد درون قابلمه اضافه کرده و به آرامی آن را هم بزنید. |