زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
وانیل ۴ قاشق چای خوری |
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | برنج را به همراه 10 پیمانه آب در کاسه بریزید، روی آن را بپوشانید و حدود 24 ساعت تا 2 شبانه روز در یخچال نگه دارید تا دانههای برنج کاملا نرم شده و با کمی فشار به راحتی خرد شوند |
مرحله 2 | برنج را همراه با آبی که در آن خیس خورده همراه با شکر، وانیل و دارچین در مخلوط کن بریزید و ترکیب کنید تا جایی که شکر کاملا حل شده و مخلوط نرم شود |
مرحله 3 | آن را به کاسهای با حداقل حجم 3 لیتر انتقال بدهید |
مرحله 4 | طعم مواد را بچشید و در صورت لزوم شکر بیشتری اضافه کنید |
مرحله 5 | قبل از سرو، مخلوط را هم زده و لیوانها را با قالبهای یخ پر کنید |