زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج هارا مطابق معمول با مقدار مناسبى آب و نمک پخته و آبکش کنيد. |
مرحله 2 | برنج پخته شده را در آبکش به مدت 24ساعت در مجاورت هواى آزاد قرار دهيد. |
مرحله 3 | برنج هارا در اندازه کم درون تورى بريزيد و درون روغن سرخ کردنى غوطه ور کنيد.برنج ها بلا فاصله پف ميکنند. |
مرحله 4 | برنجک را به وسيله نمک يا شکر طعم دار کنيد. |