زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم |
پودر قند ۷۵ گرم |
روغن ۸۵ گرم |
هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکلات ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا آرد نخودچی را الک کنید سپس در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم حدود یک ربع تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.مواظب باشید تا نسوزد |
مرحله 2 | کره یا روغن آبکرده را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود |
مرحله 3 | تابه را از روی حرارت بردارید و پودر قند و هل ساییده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه خمیر مانندی بدست آید(برشتوک نخودچی ) |
مرحله 4 | شکلات را خرد کنید و به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری در حال جوش) ذوب کنید. و هم بزنید تا شکلاتها آب شده و یکدست شود . |
مرحله 5 | شکلات را در قیف یکبارمصرف ریخته و نوک قیف را قیچی کنید(یا با قاشق چای خوری) و به اندازه یک سوم قالبها را با شکلات ذوب شده پر کنید و سپس قالب را روی میز بزنید تا شکلات صاف و یکدست شود. |
مرحله 6 | قالب شکلات را ده دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات بسته شود سپس قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کنید .(مطمئن باشید که برشتوکا داغ باشند ) |
مرحله 7 | قالبها را برای نیم ساعت در فریزر یا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند سپس خارج کرده و به راحتی از قالب جدا کنید. |
مرحله 8 | برشتوک در ظرف دردار به مدت دوهفته در ظرف دردار و داخل یخچال قابل نگه داریست. اگر از روغن جامد استفاده کنید ماندگاری بیشتری خواهد داشت. |