زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۳۵۰ گرم |
پودر قند ۵۰۰ گرم |
مغز فندق ۴۰۰ گرم |
آرد سفید ۵۰۰ گرم |
هل ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن بریزید تا رنگ آرد، خرمایی شود. |
مرحله 2 | مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم بزنید |
مرحله 3 | سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه کنید. |
مرحله 4 | ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن کنید تا کاملاً سرد شود. |
مرحله 5 | پس از آن می توانید به شکل لوزی برش بزنید و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین کنید |