مرحله 1 | برای تهیه براونی ایرلندی، ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. |
مرحله 2 | ته ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید. |
مرحله 3 | شکلات تلخ را در یک فنجان یا کاسه کوچک ریخته و در مایکروفر قرار دهید و بعد از 15 ثانیه آن را هم بزنید و دوباره در مایکروفر بگذارید و 15 ثانیه بعد دوباره این کار را تکرار کنید تا شکلات صاف و یکدست آب شود.اجازه دهید تا خنک شود و سپس آن را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و مارگارین و 2 پیمانه شکر را اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود. |
مرحله 4 | تخم مرغ ها را در یک کاسه بزنید و سپس به مواد اضافه کنید و 2 قاشق از وانیل را به مواد اضافه نموده و هم بزنید. |
مرحله 5 | سپس آرد را اضافه نموده و خوب مواد را مخلوط کنید و خمیر بدست آمده را در ظرف فر بریزید؛ به طوریکه مواد به طور مساوی در ظرف پخش شود. |
مرحله 6 | ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که سطح آن خشک به نظر برسد و لبه ها و روی مواد کمی پف کند( در حدود 20 تا 25 دقیقه). |
مرحله 7 | ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود |
مرحله 8 | برای درست کردن لایه میانی، 1/2 پیمانه کره را با 1 پیمانه شکر در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن برقی مخلوط کنید. |
مرحله 9 | شیر را برای قوام بهتر مواد اضافه کنید. |
مرحله 10 | عصاره نعناع و رنگ سبز غذا را نیز به این مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید. |
مرحله 11 | ظرف حاوی کیک برونی را برداشته و این مواد را به آرامی بر روی آن پهن کنید و سپس ظرف را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. |
مرحله 12 | در یک ظرف مخصوص مایکروفر، شکلات های کم شیرین را با کره ذوب شده به مدت 20 ثانیه حرارت داده و هم هم بزنید تا شکلات صاف و یکدست شود. وانیل باقیمانده را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید. |
مرحله 13 | سپس این مواد را روی مواد قبلی پهن کنید و در حدود 10 دقیقه در یخچال قرار دهید و پس از آن به شکل مربع بریده و سرو کنی |