زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱ لیوان |
شیر ۴ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه ۱.۵ پاکت |
زعفرانبه مقدار لازم |
آب ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا زرده ها و وانیل و نصف شکرها رو باهمزن با دور کند بزنید تا کشدارشود سپس مابقی شکر را اضافه کرده و بادور تند میزنیم تا کرم سفید و کشداری بدست آید. |
مرحله 2 | سپس شیر را در ظرفی ریخته روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید ، سپس شعله را کم کرده ومایع زرده رو به شیر اضافه میکنیم..و هم میزنیم..جوش اول رو که زد شعله راخاموش کرده |
مرحله 3 | بعد پودر ژلاتین وآب سرد رو که به روش بن ماری حل کردیم، و زعفران رو به موادمون اضافه میکنیم بعد که خنک شد خامه را به موادمون اضافه میکنیم و با مفتول بهم میزنیم تا یکدست بشه |
مرحله 4 | بعد دسر را درقالب ریخته و در یخچال به مدت سه ساعت گذاشته... و بعد به دلخواه تزیین کنید. |