سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن بانوفی پای

بانوفی پای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۷۰ گرم
موز ۲ عدد
پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۲۳۵ گرم
کارامل ۳۰۰ گرم
بانوفی پای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بانوفی پای
روش ساخت
مرحله 1مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید.
مرحله 2همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده
مرحله 3ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید
مرحله 4سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید.
مرحله 5حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
مرحله 6خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.
مرحله 7روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید
مرحله 8حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.
مرحله 9در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید. از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین