زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت ۷۰ گرم |
موز ۲ عدد |
پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری |
خامه ۲۳۵ گرم |
کارامل ۳۰۰ گرم |
مرحله 1 | مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید. |
مرحله 2 | همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده |
مرحله 3 | ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید |
مرحله 4 | سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید. |
مرحله 5 | حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید). |
مرحله 6 | خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید. |
مرحله 7 | روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید |
مرحله 8 | حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید. |
مرحله 9 | در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید. از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید. |