سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر استانها بامیه و گوشت (تاس کباب محلی سنندج )

بامیه و گوشت (تاس کباب محلی سنندج )
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۴ پیمانه
بلغور ۱/۴ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ا عدد
بامیه ۲۰۰ گرم
روغن ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری
بامیه و گوشت (تاس کباب محلی سنندج )
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بامیه و گوشت (تاس کباب محلی سنندج )
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و در روغن سرخ میکنیم
مرحله 2بعد از سبک شدن پیازها گوشت رو اضافه کرده و در قابلمه رو میذاریم تا گوشت کمی تفت بخورد. بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو هم اضافه می کنیم
مرحله 3لپه ها که چند ساعت خیس خورده رو به گوشت اضافه کرده و کمی تفت می دیم
مرحله 4رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و تفت میدیم تا خامیش گرفته بشه.
مرحله 5آب جوش رو روی مواد میریزیم و میذاریم گوشت کامل پخته بشه.
مرحله 6بعد از پخت گوشت بامیه و بلغور و نمک رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میذاریم تا بپزه و جا بیفته.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین