سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر بامیه خشک

بامیه خشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آب ۲۵۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
گلوکز ۱ قاشق غذا خوری
آب ۲۵۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۱۵ گرم
بامیه خشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بامیه خشک
روش ساخت
مرحله 1تهیه شربت بامیه: آب وشکر را داخل قابلمه ای ریخته وروی گاز قرار دهید تا خوب شکر حل شود از زمان اولین جوش 5دقیقه اجازه بدید جوش بزنه سپس از روی گاز بردارید و کلوگز وزعفران وگلاب وآبلیو رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید واجازه بدید تا شربت ولرم بشود .
مرحله 2تهیه خمیر بامیه : آب و15گرم کره را داخل ظرفی ریخته وروی حرارت گاز قراردهید واجازه دهید تا کمی به جوش بیاید سپس خیلی سریع ویکباره آرد را اضافه کنید وتندتند هم بزنید تا یک خمیر یکدست درگوشه ظرفتون درست بشه سپس اجازه بدید با شعله کم خمیر به مدت 5دقیقه با هم زدن خامی خودش رو از دست بده ودرانتها خمیر رو در ظرفی دیگر ریخته تا سرد شود .
مرحله 3بعد سرد شدن خمیر ابتدا نشاسته را با 2قاشق آب حل کنید وداخل خمیر بریزید وهمچنین می تونید از مقدار کم وانیل وبگینگ پودر هم استفاده بکنید ضمنا 2قاشق شربت رو هم اضافه کنید وتخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنید وبا هم زن خوب مخلوط کنید تا درانتها یک خمیر نرم ویک دست داشته باشید
مرحله 4بهتر است برای سرخ کردن بامیه از روغن سرخ کردنی استفاده کنید مواد خمیر را در قیف وماسوره شکوفه ریخته درروغن به کمک قیچی یا انگشت قالب بزنید وبا شعله ملایم 10تا15 دقیقه زمان سرخ کردن با میا طول می کشد البته بستگی به خودتان دارد
مرحله 5ضمنا بعد سرخ کردن بامیه توجه داشته باشید که باید سریع درشربت قرار بدهید وبعد1دقیقه از شربت خارج کنید ودریک طوری قرار بدهید تا شربت های اضافه از بامیه جدا شود امیدوارم با این دستور بامیه های خوشمزه ای برای افطار تون درست بکنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین