زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سمولینا ۵۰۰ گرم |
آرد سفید ۱/۲ لیوان |
شیر ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سرپر |
روغنبه مقدار لازم |
شکر ۳ لیوان |
آب ۲.۵ لیوان |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا شربت رو تهیه کنید و بذارید سرد بشه. برای تهیه شربت شکر و آب روی حرارت متوسط بزارید تا بجوشه کمی زعفران دم شده بریزید.وبزارید قوام بیاد. غلظت شربت باید مثل غلظت عسل روون باشه و وقتی از داخل قاشق میریزه قطره آخر کش بیاد و بیفته ودرآخر یک ق غ آب لیمو ترش اضافه کنید . |
مرحله 2 | زمانی که شکر و آب رو روی حرارت گذاشتید اصلا نباید هم بزنید تا شکر خودش حل بشه و مرتب با یه فرچه مقداری ابلیمو به اطراف ظرفتون بکشید این کار باعث میشه بعد شکرک نزنه |
مرحله 3 | تمام مواد بامیه رو باهم مخلوط کنید وروی کاسه رو بپوشونید وبزارید تو دمای محیط نیم ساعت استراحت کنه . |
مرحله 4 | بعد دوباره مواد رو هم بزنید و داخل قیف باسرماسوره مخصوص بامیه بریزید وتو روغن داغ شکل بدید وتابه رو مدام تکان دهید تا خوب سرخ شود. |
مرحله 5 | بعد اینکه قشنگ سرخ شد اونو داخل شربت سرد بیاندازید واجازه دهید یک الی دو دقیقه بمونه وشربت جذب بامیه شه بعد از شربت خارج کنید پودر پسته بپاشید ونوش جان کنید. |