سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترکی بامیه ترکی

بامیه ترکی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد سمولینا ۵۰۰ گرم
آرد سفید ۱/۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سرپر
روغنبه مقدار لازم
شکر ۳ لیوان
آب ۲.۵ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
بامیه ترکی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بامیه ترکی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شربت رو تهیه کنید و بذارید سرد بشه. برای تهیه شربت شکر و آب روی حرارت متوسط بزارید تا بجوشه کمی زعفران دم شده بریزید.وبزارید قوام بیاد. غلظت شربت باید مثل غلظت عسل روون باشه و وقتی از داخل قاشق میریزه قطره آخر کش بیاد و بیفته ودرآخر یک ق غ آب لیمو ترش اضافه کنید .
مرحله 2زمانی که شکر و آب رو روی حرارت گذاشتید اصلا نباید هم بزنید تا شکر خودش حل بشه و مرتب با یه فرچه مقداری ابلیمو به اطراف ظرفتون بکشید این کار باعث میشه بعد شکرک نزنه
مرحله 3 تمام مواد بامیه رو باهم مخلوط کنید وروی کاسه رو بپوشونید وبزارید تو دمای محیط نیم ساعت استراحت کنه .
مرحله 4بعد دوباره مواد رو هم بزنید و داخل قیف باسرماسوره مخصوص بامیه بریزید وتو روغن داغ شکل بدید وتابه رو مدام تکان دهید تا خوب سرخ شود.
مرحله 5بعد اینکه قشنگ سرخ شد اونو داخل شربت سرد بیاندازید واجازه دهید یک الی دو دقیقه بمونه وشربت جذب بامیه شه بعد از شربت خارج کنید پودر پسته بپاشید ونوش جان کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین