مرحله 1 | نصف لیوان آب را جوش آورده و زعفران را در آن دم میکنیم.یا پودر زعفران را در نصف لیوان یخ ریخته و تا آب شدن یخ صبر میکنیم. |
مرحله 2 | نصف دیگر آب را روی نشاسته ریخته هم میزنیم و کنار میگذاریم. |
مرحله 3 | قابلمه را روی گاز با شعله متوسط قرار میدهیم. |
مرحله 4 | کره، آب زعفرانی و نمک را داخل قابلمه میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا حد داغ شدن و قبل جوش آمدن. |
مرحله 5 | سپس گلاب، آبلیمو و یک قاشق غذاخوری عسل را اضافه کرده و دوباره تا حد جوش آمدن با قاشق هم میزنیم. |
مرحله 6 | سپس حرارت را کم کرده و به یک باره آرد را اضافه میکنیم و خیلی کم با قاشق در حد مخلوط شدن هم میزنیم. |
مرحله 7 | بعد از آن نشاسته حل شده در آب را اضافه کرده ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه با قاشق هم میزنیم. |
مرحله 8 | سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و خیلی کم هم میزنیم.(زیاد هم زدن خمیر رو گاز مانع از پف کردن بامیه میشود.) |
مرحله 9 | گاز را خاموش میکنیم و وقتی خمیر از داغی افتاد (طوری که انگشت ما فقط کمی گرمی آن را حس کند.) یکی از تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و با هم زن برقی خوب هم میزنیم. |
مرحله 10 | سپس یک قاشق باقیمانده از عسل را به آن اضافه کرده باز با هم زن هم میزنیم. |
مرحله 11 | سپس تخم مرغ دوم را اضافه کرده و هم میزنیم. |
مرحله 12 | خمیر بامیه را داخل قیف ریخته و در روغن کنجد داغ سرخ میکنیم. |
مرحله 13 | میتوان خمیر بامیه ها را با قیچی برید و در روغن سرخ کرد برای اینکه خمیر به قیچی نچسبد قیچی را با روغن چرب کنید. |
مرحله 14 | وقتی بامیه ها سرخ شد و در حالی که هنوز داغ است، عسل روی آن میریزیم. |
مرحله 15 | روی بامیه ها به دلخواه پودر نارگیل و پودر پسته میریزیم. |