زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
بامیه0 |
آرد سفید ۲.۵ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
شهد ۲ قاشق غذا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
شهد0 |
شکر ۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
گلاب ۱/۴ لیوان |
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
گلوکز ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | شهد: آب را جوش بیاورید جوهر لیمو یا آبلیمو را اضافه کنید وقتی جوش زد شکر را اضافه کنید ولی هم نزنید تا شکر حل شود (شعله متوسط).وقتی حل شد زعفران و گلاب را اضافه کنید. |
مرحله 2 | با فرچه آغشته به آبلیمو کناره های قابلمه را تمیز کنید.شعله را روی متوسط بگذارید تا بجوشد و قوام بیاید و ۲ دقیقه آخر ۱ قاشق گلوکز بهش اضافه کنید.شهد باید از عسل روانتر باشد.نه زیاد آبکی و نه زیاد سفت.چون بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشود. |
مرحله 3 | بامیه: آب و روغن و شهد را داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید و روی گاز قرار دهیدو اجازه دهید تا جوش بیاید (شعله متوسط)وقتی شروع به ریز جوش زدن کرد شعله گاز را خیلی کم کنید و همه آرد و وانیل را به یک دفعه داخل قابلمه بریزید و شروع به هم زدن کنید و خوب با قاشق چوبی هم بزنید و خمیر را با قاشق چوبی تکه تکه کنید تا موقعی که خمیر نرم و لطیف و پخته شود(حدود ۱۰ دقیقه) |
مرحله 4 | بعد از روی گاز بردارید و داغ داغ داخل قیف با ماسوره شکوفه یا ماسوره ی مخصوص بامیه بریزید و روی یک سینی ماسوره بزنید و با قیچی یا چاقو برش بزنید. |
مرحله 5 | در یک قابلمه روغن داغ کنید (حسابی داغ شود) و بامیه ها را کم کم داخل روغن سرخ کنید و از روغن خارج و داخل شهدی که به دمای محیط رسیده بیندازید حدود ۱ دقیقه داخل شهد زیرو رو کنید و در سبد گذاشته تا شهد آنها چکه کند بعد در ظرف سرو بگذارید. |