زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۳ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
آب ۲.۵ لیوان |
شکر قهوه ای ۴۵ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
عسلبه مقدار لازم |
نمک ۱/۴ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | آرد و بیگینک پودر را در کاسه ای الک کنید،آب را در قابلمه کوچکی به جوش آورید، سپس نمک و شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود |
مرحله 2 | سپس از روی حرارت برداشته، و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود |
مرحله 3 | سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی و درحال همزدن اضافه کنید، تا مخلوط براق و نرمی بدست آید |
مرحله 4 | مواد بدست آمده را در قیف و ماسوره بامیه ریخته،و در روغن زیاد به شکل دلخواه با قیچی چرب شده،برش دهید،حدود 5 تا 7 دقیقه با شعله ملایم اجازه دهید تا بامیه پخته شود. |
مرحله 5 | سپس بامیه های داغ را در ظرف سرو چیده و روی آنها عسل بریزید،به جای عسل از مخلوط پودر قند و هل هم میتوانید استفاده کنید |