سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی باميه آرد و شیر

باميه آرد و شیر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن ۳ قاشق غذا خوری
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
باميه آرد و شیر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باميه آرد و شیر
روش ساخت
مرحله 1شیر و روغن را در ظرفی رو شعله می گذاریم
مرحله 2وقتی اطراف شیر شروع به حباب زدن کردن یکباره آرد را می ریزیم شعله را خاموش می کنیم و هم می زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود
مرحله 3خمیر را کمی با دست ورز می دهیم و به مدت یک ساعت در ظرف دربسته می گذاریم
مرحله 4بعد از یک ساعت خمیر آماده است آنرا به صورت دلخواه دراورده یا با قیف در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم. ( شعله متوسط رو به کم باشد)
مرحله 5در حین سرخ کردن مرتب هم می زنیم تا همه جای خمیر سرخ شود.
مرحله 6بامیه های سرخ شده را داغ در شهد خنک می گذاریم حدود 3دقیقه کافی است
مرحله 7شهد : شکر و گلاب و آبلیمو را روی شعله گذاشته غلیظ که شد شعله راخاموش میکنیم و میگذاریم که شهد خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین