زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱/۲ فنجان |
روغن کانولا ۱/۴ فنجان |
سیر ۳ قاشق چای خوری |
سس قرمز ۱/۱/۲ فنجان |
سرکه سیب ۱/۲ فنجان |
شکر قهوه ای ۶۵ گرم |
سس ووسترشایر ۱/۳ فنجان |
فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری |
سس فلفل ۱/۸ قاشق چای خوری |
سرکه سیب ۱/۴ فنجان |
روغن زیتون ۱/۴ فنجان |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
بال مرغ ۳۰ عدد |
مرحله 1 | داخل یک قابلمه بزرگ، پیاز را با روغن کانولا تفت دهید تا برشته و نرم شود. |
مرحله 2 | سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید و با سس قرمز مخلوط کنید. |
مرحله 3 | 1/2 فنجان سرکه سیب، شکر قهوه ای، سس ورستر شایر، 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زیره را اضافه کنید و بدون درپوش به مدت 8 الی 10 دقیقه بجوشانید و کم و بیش هم بزنید. |
مرحله 4 | سپس از روی حرارت بردارید و با سس فلفل مخلوط کنید. 2/3 فنجان از سس را برای سرو کردن کنار بگذارید. |
مرحله 5 | داخل یک کاسه بزرگ، 1/4 فنجان سرکه سیب، روغن زیتون، نمک، 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه و بال های مرغ را مخلوط کنید تا مواد آغشته بال ها شود. |
مرحله 6 | یک کاغذ حوله ای آشپزخانه را با روغن تر کنید و به وسیله انبر آن را بگیرید و سینی گریل را چرب کنید. |
مرحله 7 | بال ها را روی سینی به طور در بسته روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل کنید و بچرخانید و روی آن ها سسی که قبلا آماده کرده بودید، بمالید. |
مرحله 8 | بال ها را 8 الی 10 دقیقه بیشتر گریل کنید تا آب آن ها کاملا بخار شود و بعد از پخت آن ها را با سس سرو کنید. |