سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ کبابی

بال مرغ کبابی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
پیاز ۱/۲ فنجان
روغن کانولا ۱/۴ فنجان
سیر ۳ قاشق چای خوری
سس قرمز ۱/۱/۲ فنجان
سرکه سیب ۱/۲ فنجان
شکر قهوه ای ۶۵ گرم
سس ووسترشایر ۱/۳ فنجان
فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
سس فلفل ۱/۸ قاشق چای خوری
سرکه سیب ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
بال مرغ ۳۰ عدد
بال مرغ کبابی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ کبابی
روش ساخت
مرحله 1داخل یک قابلمه بزرگ، پیاز را با روغن کانولا تفت دهید تا برشته و نرم شود.
مرحله 2سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید و با سس قرمز مخلوط کنید.
مرحله 31/2 فنجان سرکه سیب، شکر قهوه ای، سس ورستر شایر، 2 قاشق چای خوری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زیره را اضافه کنید و بدون درپوش به مدت 8 الی 10 دقیقه بجوشانید و کم و بیش هم بزنید.
مرحله 4سپس از روی حرارت بردارید و با سس فلفل مخلوط کنید. 2/3 فنجان از سس را برای سرو کردن کنار بگذارید.
مرحله 5داخل یک کاسه بزرگ، 1/4 فنجان سرکه سیب، روغن زیتون، نمک، 1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه و بال های مرغ را مخلوط کنید تا مواد آغشته بال ها شود.
مرحله 6یک کاغذ حوله ای آشپزخانه را با روغن تر کنید و به وسیله انبر آن را بگیرید و سینی گریل را چرب کنید.
مرحله 7بال ها را روی سینی به طور در بسته روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل کنید و بچرخانید و روی آن ها سسی که قبلا آماده کرده بودید، بمالید.
مرحله 8بال ها را 8 الی 10 دقیقه بیشتر گریل کنید تا آب آن ها کاملا بخار شود و بعد از پخت آن ها را با سس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین