زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۱۲ عدد |
سس سالاد ۲۲۵ گرم |
سس فلفل ۲ فنجان |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | بال مرغ را به سه بخش تقسیم کنید و ته بال را دور بیندازید. |
مرحله 2 | داخل یک کاسه، سس سالاد، سس فلفل و فلفل قرمز را مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را بردارید و روی آن را ببندید و داخل یخچال قرار دهید و باقیمانده آن را داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ بریزید و بال مرغ را اضافه کنید و تکان دهید و آن را تمام شب داخل یخچال نگهدارید. |
مرحله 3 | مخلوط را دور بریزید و بال مرغ را روی منقل روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 16 دقیقه گریل کنید. |
مرحله 4 | کره را با نصف پیمانه سس از قبل باقیمانده اضافه کنید و روی بال مرغ بمالید و بدون درپوش به مدت 8 الی 10 دقیقه دیگر گریل کنید. |