سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ کبابی به سبک آسیایی

بال مرغ کبابی به سبک آسیایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
بال مرغ ۱۱۰۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
نمک ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان
آب ۲ قاشق غذا خوری
سس تند ۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۲ قاشق مربا خوری
آبلیمو ۲ قاشق مربا خوری
سس سویا ۲ قاشق مربا خوری
زنجبیل ۲ قاشق مربا خوری
بال مرغ کبابی به سبک آسیایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ کبابی به سبک آسیایی
روش ساخت
مرحله 1بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.
مرحله 2داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند
مرحله 3داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.
مرحله 4داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین