زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۱۱۰۰ گرم |
آرد ۱۱۰ گرم |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان |
آب ۲ قاشق غذا خوری |
سس تند ۲ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۲ قاشق مربا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق مربا خوری |
سس سویا ۲ قاشق مربا خوری |
زنجبیل ۲ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید. |
مرحله 2 | داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند |
مرحله 3 | داخل یک قابلمه روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت 6 الی 8 دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند. |
مرحله 4 | داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید. |