زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۹۰۰ گرم |
شکر ۱/۴ پیمانه |
سس سویا ۲ قاشق سوپ خوری |
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
فلفل جالاپنو ۱ عدد |
زنجبیل ۱ تکه |
مرحله 1 | فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. |
مرحله 2 | در سینی فر شکر را با سس سویا و آب لیمو ترش 2 دقیقه هم می زنیم تا شکر آب شود. |
مرحله 3 | فلفل جلاپینو یا چیلی را از طول به 2 قسمت ببرید، دانهها را جدا کنید و خرد کنید. |
مرحله 4 | بال مرغ ها را از مفصل به 2 قسمت تکه کنید. |
مرحله 5 | زنجبیل رندهشده را همراه با فلفل چیلی و بال های مرغ به سینی فر اضافه می کنیم. بال ها را جابه جا می کنیم تا با مواد آغشته شوند و پس از آن به صورت یک لایه روی سینی فر مرتب میکنیم. |
مرحله 6 | بالها را به مدت 1 ساعت در فر می پزیم. |
مرحله 7 | سپس دما را تا 230 درجه سانتی گراد بالا می بریم و 03 تا 53 دقیقه دیگر حرارت می دهیم تا جایی که از حجم سس کاسته شده و بال ها اصطلاحاً لعاب دار شوند (هر از چند گاهی بال ها را پشت و رو می کنیم). |
مرحله 8 | بال ها را در صورت تمایل با برش های فلفل چیلی سرو می کنیم. |