سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ چیلی

بال مرغ چیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بال مرغ ۹۰۰ گرم
شکر ۱/۴ پیمانه
سس سویا ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل جالاپنو ۱ عدد
زنجبیل ۱ تکه
بال مرغ چیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ چیلی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 150 درجه سانتی گراد از قبل گرم می کنیم. ‬‬
مرحله 2در سینی فر شکر را با سس سویا و آب لیمو ترش 2 دقیقه هم می زنیم تا شکر آب شود. ‬‬
مرحله 3فلفل جلاپینو یا چیلی را از طول به 2 قسمت ببرید، دانه‌ها را جدا کنید و خرد کنید.
مرحله 4بال مرغ ها را از مفصل به 2 قسمت تکه کنید.
مرحله 5زنجبیل رنده‌شده را همراه با فلفل چیلی و بال های مرغ به سینی فر اضافه می کنیم. بال ها را جابه جا می کنیم تا با مواد آغشته شوند و پس از آن به صورت یک لایه روی سینی فر مرتب می‌کنیم.
مرحله 6بال‌ها را به مدت 1 ساعت در فر می پزیم. ‬
مرحله 7سپس دما را تا 230 درجه سانتی گراد بالا می بریم و 03 تا 53 دقیقه دیگر حرارت می دهیم تا جایی که از حجم سس کاسته شده و بال ها اصطلاحاً لعاب دار شوند (هر از چند گاهی بال ها را پشت و رو می کنیم). ‬‬‬‬‬‬‬‬
مرحله 8بال ها را در صورت تمایل با برش های فلفل چیلی سرو می کنیم. ‬‬‬
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین