سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ پرتقالی

بال مرغ پرتقالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بال مرغ ۱۲۰۰ گرم
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن کنجد ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
سیر ۲ حبه
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
دانه فلفل قرمز ۲ قاشق سوپ خوری
مارمالاد پرتقال ۳/۴ فنجان
سس هوی سین ۱/۴ فنجان
بال مرغ پرتقالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ پرتقالی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید
مرحله 2بال ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن نباتی و نمک و فلفل هم بزنید. بال ها را به صورت یک لایه به صورتی که با هم تماس نداشته باشند روی توری فر قرار دهید و توری را داخل تابه بگذارید.
مرحله 3بال ها را 45 تا 50 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزند در فر قرار دهید و بعد از گذشت نیمی از این زمان تابه را بچرخانید. بال ها را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله 4روغن کنجد و روغن زیتون را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی شعله نسبتاً کم قرار دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشوند.
مرحله 5دانه فلفل قرمز و مارمالاد پرتقال و سس هوی سین را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
مرحله 6سس پرتقال را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا کاملاً آغشته شوند و بلافاصله سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین