زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۱۲۰۰ گرم |
روغن ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن کنجد ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ حبه |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
دانه فلفل قرمز ۲ قاشق سوپ خوری |
مارمالاد پرتقال ۳/۴ فنجان |
سس هوی سین ۱/۴ فنجان |
مرحله 1 | فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید |
مرحله 2 | بال ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن نباتی و نمک و فلفل هم بزنید. بال ها را به صورت یک لایه به صورتی که با هم تماس نداشته باشند روی توری فر قرار دهید و توری را داخل تابه بگذارید. |
مرحله 3 | بال ها را 45 تا 50 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزند در فر قرار دهید و بعد از گذشت نیمی از این زمان تابه را بچرخانید. بال ها را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ بریزید. |
مرحله 4 | روغن کنجد و روغن زیتون را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی شعله نسبتاً کم قرار دهید. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشوند. |
مرحله 5 | دانه فلفل قرمز و مارمالاد پرتقال و سس هوی سین را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. |
مرحله 6 | سس پرتقال را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا کاملاً آغشته شوند و بلافاصله سرو کنید. |