سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده بال مرغ سوخاری

بال مرغ سوخاری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
بال مرغ ۱۳۰۰ گرم
شربت افرا ۱ فنجان
سس فلفل ۲/۳ فنجان
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱۰۰ گرم
نمک ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
بال مرغ سوخاری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ سوخاری
روش ساخت
مرحله 1بال های مرغ را به سه تکه کات کنید و ته بال ها را دور بیندازید. داخل یک قابلمه بزرگ، شربت افرا، سس فلفل، آبلیمو و خردل را مخلوط کنید و به جوش آورید، بپزید تا آب آن تبخیر شود و به اندازه یک فنجان بماند.
مرحله 2داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ، آرد، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را مخلوط کنید و بال ها را اضافه کنید و آن ها را داخل کیسه تکان دهید
مرحله 3داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) داغ کنید و بال ها را درون روغن سرخ کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه هر کدام و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود و آن ها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و سس را اضافه کرده، مخلوط کنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین