زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۸ عدد |
آرد ذرت ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر نانبه مقدار لازم |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
کنجد ۱/۳ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | قسمت بالای بالها را جدا کرده کنار بگذارید. |
مرحله 2 | قسمت باقیمانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید. |
مرحله 3 | آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید. |
مرحله 4 | در ظرف دیگری تخممرغ را با چنگال بزنید. |
مرحله 5 | ابتدا بالها را در تخم مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید. این عمل را دو بار انجام دهید. |
مرحله 6 | در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود. |
مرحله 7 | هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود. |