سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ سوخاری چینی

بال مرغ سوخاری چینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
بال مرغ ۸ عدد
آرد ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
پودر نانبه مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
کنجد ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
بال مرغ سوخاری چینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ سوخاری چینی
روش ساخت
مرحله 1قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
مرحله 2قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
مرحله 3آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
مرحله 4در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
مرحله 5ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید. این عمل را دو بار انجام دهید.
مرحله 6در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
مرحله 7هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین