زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۱ کیلوگرم |
شربت افرا ۱ فنجان |
سس فلفل ۲/۳ فنجان |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
سس خردل ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۱۱۰ گرم |
نمک ۲ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بال های مرغ را به سه تکه کات کنید و ته بال ها را دور بیندازید. داخل یک قابلمه بزرگ، شربت افرا، سس فلفل، آبلیمو و خردل را مخلوط کنید و به جوش آورید، بپزید تا آب آن تبخیر شود و به اندازه یک فنجان بماند. |
مرحله 2 | داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ، آرد، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را مخلوط کنید و بال ها را اضافه کنید و آن ها را داخل کیسه تکان دهید. |
مرحله 3 | داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) داغ کنید و بال ها را درون روغن سرخ کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه هر کدام و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود و آن ها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و سس را اضافه کرده، مخلوط کنید و سرو کنید. |