سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ سوخاری تند

بال مرغ سوخاری تند
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
بال مرغ ۱ کیلوگرم
شربت افرا ۱ فنجان
سس فلفل ۲/۳ فنجان
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱۱۰ گرم
نمک ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
بال مرغ سوخاری تند
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ سوخاری تند
روش ساخت
مرحله 1بال های مرغ را به سه تکه کات کنید و ته بال ها را دور بیندازید. داخل یک قابلمه بزرگ، شربت افرا، سس فلفل، آبلیمو و خردل را مخلوط کنید و به جوش آورید، بپزید تا آب آن تبخیر شود و به اندازه یک فنجان بماند.
مرحله 2داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ، آرد، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را مخلوط کنید و بال ها را اضافه کنید و آن ها را داخل کیسه تکان دهید.
مرحله 3داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) داغ کنید و بال ها را درون روغن سرخ کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه هر کدام و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود و آن ها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و سس را اضافه کرده، مخلوط کنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین