زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۱۵۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۵ حبه |
آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بال مرغ رو در یک طرف مناسب بریزید. پیاز ها رو خلالی کنید و به همراه سیر رنده شده به بالها اضافه کنید. مواد رو خوب مخلوط کنید تا عصاره پیاز کمی خارج بشه. حالا آب لیموی تازه, نمک و فلفل و روغن زیتون و زعفران رو به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه بدید تا بالهای برای حداقل ۲ تا ۳ ساعت مزه دار بشن! |
مرحله 2 | حالا همه مواد رو روی حرارت بذارید. بالها شروع میکنند به آب انداختن. اجازه بدید تا با همون آب و حرارت کم بپزن. |
مرحله 3 | وقتی آب اونا تموم شد, شروع به سرخ شدن میکنند! در این مرحله مواظب باشید که بالها نسوزن و گاهی اونا رو هم بزنید و زیر و رو کنید و بعد از سرخ شدن, سرو کنید. |