زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۱۴۰۰ گرم |
سیر ۲ قاشق غذا خوری |
موسیر ۱/۴ پیمانه |
زنجبیل ۱/۴ پیمانه |
قسمت سفید پیازچه ۳ قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری |
سس ماهی ۱/۳ پیمانه |
آب لیمو ۳ قاشق غذا خوری |
روغن بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
بادام زمینی ۱/۴ پیمانه |
گشنیز ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند. |
مرحله 2 | بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند. |
مرحله 3 | آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید. |