سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ با سس سرکه

بال مرغ با سس سرکه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹ نفر
مواد لازم
بال مرغ ۹۰۰ گرم
سرکه ۱ لیوان
سیر ۲ حبه
رزماری ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
بال مرغ با سس سرکه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ با سس سرکه
روش ساخت
مرحله 1بالهای مرغ را به سه تکه تقسیم کنید و ته بال را دور بیندازید. داخل یک کاسه کوچک، سرکه، سیر، رزماری، نمک و فلفل را مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را داخل یک کیسه پلاستیک بریزید وبال ها را به آن اضافه کنید.
مرحله 2درب کیسه را ببندید و تکان دهید تا مواد آغشته بال مرغ شود و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. باقیمانده مخلوط را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3بال مرغ را از داخل مواد در بیاورید و مواد را دور بیندازید. بال را داخل یک ظرف پیرکس چرب نشده قرار دهید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید و هر ده دقیقه آن ها را بچرخانید.
مرحله 4شکر قهوه ای و باقیمانده مخلوط را داخل یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و جوش بیاورید تا اینکه نصف آن بخار شود.
مرحله 5بال را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید. سس را روی بال بریزید و خوب آغشته کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین