زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۹۰۰ گرم |
سرکه ۱ لیوان |
سیر ۲ حبه |
رزماری ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۵۰ گرم |
مرحله 1 | بالهای مرغ را به سه تکه تقسیم کنید و ته بال را دور بیندازید. داخل یک کاسه کوچک، سرکه، سیر، رزماری، نمک و فلفل را مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را داخل یک کیسه پلاستیک بریزید وبال ها را به آن اضافه کنید. |
مرحله 2 | درب کیسه را ببندید و تکان دهید تا مواد آغشته بال مرغ شود و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. باقیمانده مخلوط را داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | بال مرغ را از داخل مواد در بیاورید و مواد را دور بیندازید. بال را داخل یک ظرف پیرکس چرب نشده قرار دهید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید و هر ده دقیقه آن ها را بچرخانید. |
مرحله 4 | شکر قهوه ای و باقیمانده مخلوط را داخل یک قابلمه کوچک مخلوط کنید و جوش بیاورید تا اینکه نصف آن بخار شود. |
مرحله 5 | بال را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید. سس را روی بال بریزید و خوب آغشته کنید. |