زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سس کچاپ ۱ فنجان |
شکر قهوه ای ۱/۲ فنجان |
سرکه سیب ۱ قاشق سوپ خوری |
سس باربیکیو ۱ قاشق سوپ خوری |
سس سویا ۱ قاشق چای خوری |
زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری |
بال مرغ ۱۳۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. اگر توری خنک کننده ای دارید که در سینی جا شود آن را روی آن بگذارید. به این شکل مرغ بیشتر برشته می شود. |
مرحله 2 | در یک کاسه ی متوسط، سس کچاپ، شکر قهوه ای، سرکه، سس سریراچا، زیره سبز و سس سویا را با هم بزنید. بچشید و سس را طبق ذائقه ی خود درست کنید و نصف فنجان از آن را برای غلتاندن مرغ های خام کنار بگذارید و بقیه را نگه دارید تا وقتی مرغ آماده شد در آن فرو کنید. |
مرحله 3 | مرغ را در نصف فنجان سسی که کنار گذاشته اید بغلتانید سپس داخل سینی فری که آماده کرده اید بچینید. سپس مرغ را در فر بپزید تا کل آن مات شود. 30 دقیقه بپزید و یکبار هم برگردانید. |
مرحله 4 | مرغ را با سسی که نگه داشته اید سرو کنید. می توانید سس را روی آن بریزید یا کنار آن بگذارید. |