سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال مرغ با سس باربکیو و شکر قهوه ای

بال مرغ با سس باربکیو و شکر قهوه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سس کچاپ ۱ فنجان
شکر قهوه ای ۱/۲ فنجان
سرکه سیب ۱ قاشق سوپ خوری
سس باربیکیو ۱ قاشق سوپ خوری
سس سویا ۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری
بال مرغ ۱۳۰۰ گرم
بال مرغ با سس باربکیو و شکر قهوه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال مرغ با سس باربکیو و شکر قهوه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (230 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. اگر توری خنک کننده ای دارید که در سینی جا شود آن را روی آن بگذارید. به این شکل مرغ بیشتر برشته می شود.
مرحله 2در یک کاسه ی متوسط، سس کچاپ، شکر قهوه ای، سرکه، سس سریراچا، زیره سبز و سس سویا را با هم بزنید. بچشید و سس را طبق ذائقه ی خود درست کنید و نصف فنجان از آن را برای غلتاندن مرغ های خام کنار بگذارید و بقیه را نگه دارید تا وقتی مرغ آماده شد در آن فرو کنید.
مرحله 3مرغ را در نصف فنجان سسی که کنار گذاشته اید بغلتانید سپس داخل سینی فری که آماده کرده اید بچینید. سپس مرغ را در فر بپزید تا کل آن مات شود. 30 دقیقه بپزید و یکبار هم برگردانید.
مرحله 4مرغ را با سسی که نگه داشته اید سرو کنید. می توانید سس را روی آن بریزید یا کنار آن بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین