زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بال مرغ ۱۶-۱۲ عدد |
سس سویا ۴ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
سس تند ۱ قاشق غذا خوری |
پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پرک فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | بالهارو با مخلوط سسها و آبلیمو و ۲ قاشق از مخلوط ادویه ها در کیسه می ریزیم و حداقل نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا طمع بگیرند. |
مرحله 2 | بعد از اینکه بالها مزه دار شد فر را با دمای۲۰۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم. |
مرحله 3 | بالهارو در سینی فر در یک لایه می چینیم طوری که پوست آن به سمت بیرون قرار گیرد و به مقدار لازم مخلوط ادویه روی اونها می پاشیم و رنده پوست لیمو روشون می ریزیم. |
مرحله 4 | به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که پوست بالها برشته بشه در فر می پزیم. |
مرحله 5 | اگر لازم دونستید یکبار بالهارو برگردونید تا زیرشون هم برشته بشه. |