زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست خامه ای ۱ پیمانه |
پنیر بلوچیز ۱/۴ پیمانه |
پیاز قرمز ۲ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
آرد کامل ۲ پیمانه |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
پودر چیلی ۳ قاشق غذا خوری |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
بال مرغ ۱۴۰۰ گرم |
سرکه قرمز ۱/۲ پیمانه |
فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر فلفل مکزیکی ۱ قاشق غذا خوری |
خردل ۱ قاشق غذا خوری |
عسل ۱ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روش تهیه سس: ماست، بلوچیز، پیاز قرمز، گشنیز و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. |
مرحله 2 | روش تهیه بال: روغن زیتون را داخل تابه گرم کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. به بال ها نمک و فلفل بزنید و آنها را داخل مخلوط آرد بزنید تا سطح بال ها با آرد پوشیده شود. تکان دهید آرد اضافه ریخته شود و سپس داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند. حدود 8 تا 10 دقیقه برای تفت دادن بال ها کافی است. |
مرحله 4 | در یک تابه دیگر، پوره فلفل، سرکه قرمز، دو قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر مکزیکی را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت متوسط گاز بجوشد. سپس از روی شعله بردارید و خردل، یک قاشق چایخوری نمک، عسل و کره را اضافه کنید تا نرم و یکدست شوند. بال ها را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد آنها برود. |
مرحله 5 | در آخر، با گشنیز خرد شده سرو کنید. |