سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب بال با طعم پنیر بلوچیز

بال با طعم پنیر بلوچیز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ماست خامه ای ۱ پیمانه
پنیر بلوچیز ۱/۴ پیمانه
پیاز قرمز ۲ قاشق غذا خوری
گشنیز ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
آرد کامل ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر چیلی ۳ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
بال مرغ ۱۴۰۰ گرم
سرکه قرمز ۱/۲ پیمانه
فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوری
پودر فلفل مکزیکی ۱ قاشق غذا خوری
خردل ۱ قاشق غذا خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
گشنیزبه مقدار لازم
بال با طعم پنیر بلوچیز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت بال با طعم پنیر بلوچیز
روش ساخت
مرحله 1روش تهیه سس: ماست، بلوچیز، پیاز قرمز، گشنیز و نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 2روش تهیه بال: روغن زیتون را داخل تابه گرم کنید.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. به بال ها نمک و فلفل بزنید و آنها را داخل مخلوط آرد بزنید تا سطح بال ها با آرد پوشیده شود. تکان دهید آرد اضافه ریخته شود و سپس داخل تابه قرار دهید تا سرخ شوند. حدود 8 تا 10 دقیقه برای تفت دادن بال ها کافی است.
مرحله 4در یک تابه دیگر، پوره فلفل، سرکه قرمز، دو قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر مکزیکی را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت متوسط گاز بجوشد. سپس از روی شعله بردارید و خردل، یک قاشق چایخوری نمک، عسل و کره را اضافه کنید تا نرم و یکدست شوند. بال ها را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا همه مواد به خورد آنها برود.
مرحله 5 در آخر، با گشنیز خرد شده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین