سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر باقلوای گل پسته ای

باقلوای گل پسته ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پسته ۱۵۰ گرم
هل ۱ قاشق چای خوری
کره ۱/۲ پیمانه
خمیر یوفکا ۱۰ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر پستهکمی
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۳ پیمانه
باقلوای گل پسته ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای گل پسته ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شربت عسل را آماده کنید. عسل و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. برای آماده کردن مواد داخل باقلوا، در کاسه‌ای پودر قند، پودر پسته ریز خرد شده و هل آسیاب شده را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2حالا باقلواها را آماده کنید. خمیرهای یوفکا را به‌صورت مربع‌های 10 در 10 سانتی‌متری برش بزنید. یکی از خمیرها را روی سطح کار قرار دهید و با قلم‌مو آن را آغشته به کره کنید. حالا یک برش دیگر روی آن قرار داده، آن را هم آغشته به کره کنید. یک برش خمیر دیگر را هم روی خمیرهای قبلی قرار دهید و آن را هم آغشته به کره کنید. درنهایت 3 برش خمیر آغشته به کره باید روی هم قرار بگیرند. هر تعداد که می‌شود به همین شکل خمیرهای سه طبقه آماده کنید.
مرحله 3حالا باید وسط خمیرها مقداری از مخلوط پسته بریزید و به‌آرامی و با دقت خمیرها را جمع کنید و آنها را داخل کپسول‌های مافین قرار دهید. در انتها مقداری کره هم روی خمیرها و مواد بمالید.
مرحله 4کپسول‌ها را به مدت 30-20 دقیقه داخل فر که از قبل آن را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا خمیرها طلایی شوند، سپس کپسول‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شوند.
مرحله 5باقلواها را از کپسول‌ها خارج کنید و در ظرف مورد نظرتان بچینید. مقداری پودر پسته درشت روی آنها بریزید. در انتها شربت عسل را روی باقلواها بریزید. حالا می‌توانید سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین