سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت باقلوای کاسه ای

باقلوای کاسه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
گردو ۱۰۰ گرم
کره ۱/۲ پیمانه
خمیر یوفکا ۱۰ عدد
کره ۲ قاشق سوپ خوری
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۳ پیمانه
باقلوای کاسه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای کاسه ای
روش ساخت
مرحله 1در یک ظرف مناسب خلال بادام، گردوهای خرد شده، خلال پسته و پودر هل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس 2 قاشق سوپ خوری کره و عسل را اضافه کنید. به‌آرامی مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. برای درست کردن شربت، عسل و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
مرحله 2فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیرهای یوفکا را به شکل دایره‌هایی به قطر 10 سانتی‌متر برش بزنید. یکی از خمیرها را آغشته به کره کرده و داخل کپسول مافین یا قالب مافین قرار دهید. دو خمیر دیگر را هم آغشته به کره کرده و داخل قالب طوری قرار دهید تا دور خمیرها حالت چین‌دار شوند. هر تعداد که می‌شود خمیرها را به همین شکل داخل قالب‌ها قرار دهید. دقت کنید که داخل هر قالب باید 3 عدد خمیر آغشته به کره قرار بگیرد.
مرحله 3حالا مخلوط مغزها را داخل قالب‌ها بریزید. مقداری کره هم روی مواد بمالید. حالا قالب‌ها را به مدت 30-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیرها طلایی شده و باقلواها آماده شوند.
مرحله 4بعد از زمان ذکر شده قالب‌ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس باقلواها را از قالب ها خارج کنید و داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. شربت عسل را هم روی آنها بریزید، سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین