سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر باقلوای پسته

باقلوای پسته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
عسل ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
پسته ۴۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۲۳۰ گرم
خمیر باقلوا ۴۸۰ گرم
باقلوای پسته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای پسته
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
مرحله 2داخل یک سینی فر مستطیل شکل به ابعاد 22.5 در 33.5 سانتی‌متر، کره می‌مالیم. به طوری که تمامی کف و دیواره‌های آن به کره آغشته شود. حواستان باشد که برای درست کردن باقلوا, در استفاده از کره دست و دلباز باشید.
مرحله 3پسته را کوبیده و دارچین را روی آن‌ها می‌پاشیم و مخلوط را کنار می‌گذاریم.
مرحله 4برش‌های خمیر را نصف می‌کنیم به طوری که هر قطعه آن به اندازه ظرف فر باشد. روی ورقه های خمیر که استفاده نشده پارچه نمداری می‌اندازیم تا از خشک شدن آن‌ها در حین انجام کارهای دیگر جلوگیری شود.
مرحله 5دو ورقه از خمیر را داخل ظرف فر آماده شده، می‌اندازیم و روی آن را کامل کره می‌مالیم. باز هم دو لایه‌ دیگر گذاشته و کره می‌مالیم. این کار را آنقدر انجام می‌دهیم تا هشت لایه خمیر روی هم قرار گیرد.
مرحله 6سپس دو تا سه قاشق غذاخوری از مخلوط پسته و دارچین را روی سطح آن‌ها پاشیده و کامل به طور یکدست پخش می‌کنیم. روی مواد را دو لایه دیگر خمیر قرار داده و روی آن را باز هم کره می‌مالیم. از مخلوط پسته روی آن ریخته و کامل سطح خمیر را با پسته می پوشانیم.
مرحله 7باز هم دو لایه دیگر خمیر روی آن قرار می‌دهیم و کره مالی می کنیم و مخلوط پسته را روی آن پخش می کنیم و در نهایت 6 تا 8 ورقه از خمیر برای آخرین لایه باقلوا بماند. یعنی آخرین لایه باید به ضخامت 6 تا 8 ورقه خمیر باشد.
مرحله 8به کمک یک چاقوی مناسب، باقلوای داخل سینی فر را به شکل لوزی یا مربع برش می‌زنیم. سپس آن را به مدت حدود 50 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا پخته شده و روی آن طلائی و ترد شود
مرحله 9تا زمانی که باقلوا در فر می‌باشد، شهد آن را آماده می‌کنیم: شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر کامل در آب حل شود.
مرحله 10سپس وانیل و عسل را به آن اضافه می‌کنیم و مواد را به مدت 20 دقیقه روی حرارت به آرامی مخلوط می‌کنیم تا شربت قوام بیاید.
مرحله 11باقلوا را از فر خارج کرده و سریع شهد را روی آن می‌ریزیم و آن را کنار می‌گذاریم تا خنک شود.
مرحله 12مقداری هم پودر پسته روی باقلوا پاشیده ونوش جان می کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین