زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری |
آب ۱ قاشق سوپ خوری |
کره ۱ قاشق سوپ خوری |
پودر بادام ۵ پیمانه |
پودر پسته ۳ پیمانه |
پودر قند ۵ پیمانه |
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری |
پودر هل ۱ قاشق سوپ خوری |
آب ۱ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | پودر قند و پودر هل را مخلوط کنید. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط کنید. مخلوط پودر قند و پودر هل را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با پودر پسته، قسمت دیگر را با پودر بادام زعفرانی و قسمت آخر را با پودر بادام ساده مخلوط کرده و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | آب، روغن و گلاب را با هم مخلوط کنید، سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را کمی ورز دهید، داخل کیسه فریزر قرار داده و 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. |
مرحله 3 | فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده و آنها را باز کنید تا شبیه نان لواش شوند. قالب مستطیل را چرب کرده و یکی از خمیرهای بازشده را کف آن قرار دهید. مواد را بهصورت لایهای روی هم بریزید. کارتان را با مخلوط زعفرانی شروع کنید. آن را روی خمیر پخش کرده و با گوشتکوب بکوبید تا کاملا صاف شود. لایه بعدی را پودر بادام ساده بریزید و مانند لایه قبل آن را خوب پخش کرده و بکوبید. |
مرحله 4 | لایه آخر را مخلوط پسته بریزید و به همین روش عمل کنید. روی لایه پسته گلاب بمالید، سپس خمیر دیگر را روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. با پشت چاقو روی خمیر را طوری خط بیندازید تا خمیر به شکل لوزیهای کوچک دربیاید.قالب را به مدت 35-30 دقیقه داخل فر قرار دهید. |
مرحله 5 | مواد لازم برای شربت را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید. قالب را فر خارج کنید و روی باقلوا شربت سرد بریزید. بعد از اینکه باقلوا کاملا خنک شد، آن را برش بزنید و سرو کنید. |