سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



قزوینی باقلوای پرچمی قزوینی

باقلوای پرچمی قزوینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
آب ۱ قاشق سوپ خوری
کره ۱ قاشق سوپ خوری
پودر بادام ۵ پیمانه
پودر پسته ۳ پیمانه
پودر قند ۵ پیمانه
زعفران آب کرده ۳ قاشق سوپ خوری
پودر هل ۱ قاشق سوپ خوری
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
باقلوای پرچمی قزوینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت باقلوای پرچمی قزوینی
روش ساخت
مرحله 1پودر قند و پودر هل را مخلوط کنید. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط کنید. مخلوط پودر قند و پودر هل را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را با پودر پسته، قسمت دیگر را با پودر بادام زعفرانی و قسمت آخر را با پودر بادام ساده مخلوط کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2آب، روغن و گلاب را با هم مخلوط کنید، سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را کمی ورز دهید، داخل کیسه فریزر قرار داده و 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
مرحله 3فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده و آنها را باز کنید تا شبیه نان لواش شوند. قالب مستطیل را چرب کرده و یکی از خمیرهای بازشده را کف آن قرار دهید. مواد را به‌صورت لایه‌ای روی هم بریزید. کارتان را با مخلوط زعفرانی شروع کنید. آن را روی خمیر پخش کرده و با گوشت‌کوب بکوبید تا کاملا صاف شود. لایه بعدی را پودر بادام ساده بریزید و مانند لایه قبل آن را خوب پخش کرده و بکوبید.
مرحله 4لایه آخر را مخلوط پسته بریزید و به همین روش عمل کنید. روی لایه پسته گلاب بمالید، سپس خمیر دیگر را روی مواد بگذارید و کمی فشار دهید. با پشت چاقو روی خمیر را طوری خط بیندازید تا خمیر به شکل لوزی‌های کوچک دربیاید.قالب را به مدت 35-30 دقیقه داخل فر قرار دهید.
مرحله 5مواد لازم برای شربت را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید. قالب را فر خارج کنید و روی باقلوا شربت سرد بریزید. بعد از اینکه باقلوا کاملا خنک شد، آن را برش بزنید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین